הגלידריות הכי טובות בברלין

גרמנים אוהבים גלידה. ז"א כולם אוהבים גלידה אבל גרמנים אוהבים גלידה במיוחד. ועכשיו כשהקיץ סוף-סוף כאן, הגלידריות יוצאות מ"תרדמת החורף" שלהן ופותחות מחדש את הדלתות שלהן עבור הלקוחות הרעבים למשהו קר ומתוק. אספנו עבורכם רשימה של הגלידריות הכי מומלצות בעיר. תיהנו!

Hokey Pokey

"הוקי פוקי" שבלב שכונת פרנצלאור ברג נחשבת לאחת הגלידריות הכי הטובות בעיר. היא כל-כך פופולארית שהבעלים נאלץ לקנות גם את החנות הסמוכה על מנת להרחיב את המקום. זה לא מאוד עזר לו- התור שמשתרך כאן יכול לקחת גם חצי שעה בשעות השיא העמוסות.
המומלצים: גלידה בטעם קרמל ומלח-ים, בננה עם חמאת בוטנים ושוקולד, או גלידת "הוקי פוקי" – וניל עם חתיכות של קרמל פריך.
איפה: Stargarder Str. 73, 10437 Berlin
שעות פתיחה: כל יום מ-12:00 עד 22:00

Berlin Homemade Ice-cream

זה מה שכתוב בכניסה לגלידריה הנהדרת הזאת, הממוקמת ברחוב צדדי בשכונת שונברג, אשר הומה לקוחות בכל שעה של יום: "אנו מייצרים גלידה משלנו. אין לנו סניפים ואנחנו לא מספקים גלידה לחנויות אחרות. באופן כללי, אנחנו לא משתמשים במשחות ארומה (כגון "עוגיות", "תפוח של סבתא" או "סמורף"). בנוסף לחלב, שמנת וסוכר, הגלידה שלנו מכילה רק פירות אמיתיים, משחות אגוזים תוצרת בית, יוגורט מוצק וכו".
המומלצים: גלידת שומשום שחורה, תירס וקרמל, עלי פטל ויוגורט טורקי.
איפה: Elßholzstraße 10 , 10781 Berlin
שעות פתיחה: שני עד שישי 12:00 עד 19:00, שבת וראשון 13:00 עד 20:00

Cuore di Vetro

גלידריה איטלקית אותנטית בלב שכונת מיטטה, בסמיכות לכיכר רוזה-לוקסמבורג, אשא ידועה לא רק בטעמי הגלידות הנהדרים שלה אלא גם בשירות האדיב והחייכני (תופעה לא מובנת מעליה בברלין) וכן במנה המפורסמת של Affogato- שוט של אספרסו חם מעל גלידת וניל קרה. את הגלידה מייצרים במקום, מאחורי קיר זכוכית ענק, אשר מאפשר הצצה לתהליך ההכנה המרתק.
המומלצים: גלידת פיסטוק וכן סורבה משוקולד מריר, אשר נחשב להכי טוב בעיר.
איפה: Max-Beerstr. 33, 10119 Berlin
שעות פתיחה: כל יום בין השעות 12:00 ל-23:00

Die Eismacher

בגלידריית "אייסמאכר" אשר פועלת בדרום קרוייצברג מאז 2010 מתמחים בטעמי גלידה מיוחדים ונדירים במיוחד, כגון גלידת Ube הפופולארית, אשר עשויה מבטטה פיליפינית. יש לה צבע סגול חזק (ללא תוספות של צבעי מאכל!) וטעם טבעי מאוד של שמנת ואגוזים. בתפריט טעמי גלידה אקזוטיים כגון "ג'ינג'ר אגס עוקצני", "תפוח-קמומיל", או "גלידת סולת עם שזיפים צהובים". בנוסף תוכלו למצוא כאן טעמים יותר סטנדרטיים (יחסית) כגון גלידת "טהיטי וניל", "קווארק" וכן "שוקולד ולרונה".
המומלצים: להרפתקנים שביניכם- הכל!
איפה: Körthestraße 10, 10961 Berlin
שעות פתיחה: כל יום בין השעות 14:00 ל-18:30

Tribeca Ice Cream

לא פשוט למצוא גלידה טבעונית מוצלחת בברלין, כזאת שלא משאירה טעם לוואי מעצבן של סויה ותחליפי חלב למיניהם. בגלידריית "טרייבקה" שבפרנצלאור ברג, משתמשים בתערובת של שמן קוקוס טבעי וחלב אורז, אשר מקנה לגלידה טעם שמנת קטיפתי נהדר. בנוסף, הגלידה גם ללא גלוטן! הגלידה הזאת יקרה מעט מהרגיל, אבל שווה כל סנט. בנוסף לגלידות בטעמי "שמנת", המקום מתהדר גם במבחר רב של גלידות סורבה וכן בקפה קר תוצר בית.
המומלצים: בננה עם חמאת בוטנים, שומשום שחור וכן גלידה בטעם שוקולד גולמי.
איפה: Rykestraße 40, 10405 Berlin
שעות פתיחה: שני- חמישי 13:00 עד 20:00, שישי- ראשון 13:00 עד 21:00.

פורסם ע''י Ilana valdman  |  0 Comment  |  ב אוכל בברלין, ברלין, להתפנק בברלין

Comments are closed.

חינם,
המדריך של ישראל זאבי
למשקיע בברלין. מלאו את הפרטים
וקבלו חינם את המדריך


* חובה